مواد لازم جهت تهیه بابا قانوش ( خاورمیانه )
بادمجان 5 عدد
کشک 3 قاشق غذاخوری
سیر 5 حبه
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
پیازچه 3 عدد
ابلیمو 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل مقدار لازم
گوجه فرنگی و جعفری برای تزئین
دستور پخت بابا قانوش ( خاورمیانه )
طرز تهیه : بادمجان ها را با پوست روی شعله مستقیم گاز قرار دهید تا برشته و دودی شوند ، آنها را روی گاز بچرخانید تا تمام سطح بادمجان ها بصورت یکنواخت کباب شود.
پس از اینکه پوست بادمجان ها سوخت و گوشت بادمجان ها نرم شد از روی گاز بردارید و به مدت 10 دقیقه درون اب سرد قرار دهید.
پس از این مدت بادمجان ها را تمیز کنید و کامل پوست شان را بگیرید و به مدت 15 تا 20 دقیقه درون ابکش قرار دهید تا اب اضافی اش خارج شود.
بادمجان ها را به همراه کشک ، سیر ، پیازچه ، ابلیمو ، نمک و فلفل درون میکسر ( مخلوط کن ) بریزید و میکس کنید تا خوب مخلوط و غلیظ شوند ؛ پس از اماده شدن مواد را درون ظرف مناسبی ریخته و رویش روغن زیتون بریزید و با مقداری جعفری و گوجه فرنگی خرد شده تزئین کنید.
نکته ها : طعم اصلی این غذا بوی دودی بادمجان است پس حتما باید بادمجان ها را کباب کنید ، در خاورمیانه بجای کشک از ارده غیر شیرین استفاده میکنند ، مقدار سیر میتواند کمتر یا بیشتر باشد ، استفاده از پیازچه اختیاری میباشد.