مواد لازم جهت تهیه اِکلر کانولی شکلاتی

خمیر پفکی
پنیر ریکوتا (یا پنیر خامه ای) 480 گرم
شکر 60 گرم
پودر کاکائو خالص 4 قاشق سوپخوری
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
شکلات ساده خرد شده 60 گرم
مربای توت خرد شده 3 قاشق سوپخوری
شکلات ساده خرد شده 60 گرم
شربت ذرت رقیق 1 قاشق چایخوری
پسته ی خرد شده 30 گرم

دستور پخت اِکلر کانولی شکلاتی

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *