مواد لازم جهت تهیه انواع باتر کرم یا باتر آیسینگ

دستور پخت انواع باتر کرم یا باتر آیسینگ

باتر کرم یا باتر آیسینگ نوعی کرم خامه مانند است که برای پوشش و تزیین کیک و شیرینی استفاده میشود و جایگزین مناسبی برای خامه است ، ترکیب اصلی آن کره و پودر قند است که با اسانس های مختلف طعم دار مشود ، باتر کرم انواع مختلفی دارد.
باتر کرم کلاسیک یا آمریکایی : که از ترکیب کره و پودر قند تهیه میشود.
باتر کرم آلمانی : که از ترکیب کرم قنادی و کره تهیه میشود.
باتر کرم فوندانت : که از ترکیب فوندانت و کره تهیه میشود.
باتر کرم فرانسوی : که از ترکیب زرده تخم مرغ ، شربت شکر و کره تهیه میشود.
باتر کرم ایتالیایی یا مرنگ باتر کرم : که از ترکیب کره ، سفیده تخم مرغ و پودر قند تهیه میشود.
باتر کرم سوئیسی : که از ترکیب کره ، سفیده تخم مرغ و پودر قند و روی حرارت بخار آب تهیه میشود.
باتر کرم تزئینی یا رز پیست : این باتر کرم نسبت به انواع دیگر غلظت بیشتری دارد و برای ساخت انواع گل و تزیینات روی کیک ، شیرینی و بیسکوییت کاربرد دارد.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *