مواد لازم جهت تهیه املت اسفناج و پنیر

تخم مرغ 4 عدد
شیر کم چرب 1 لیوان
اسفناج خرد شده 500 گرم
کره 2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی 2 عدد
پنیر پیتزا رنده شده 100 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور پخت املت اسفناج و پنیر

طرز تهیه : اسفناج و گوجه های خرد شده را روی حرارت متوسط قرار دهید. کره و نمک روی آن بریزید و 5 دقیقه تفت دهید. سپس 1/2 لیوان آب اضافه کنید. در ظرف را ببندید و 10 دقیقه اسفناج را بپزید ؛ پس از 10 دقیقه در ظرف را باز بگذارید و حرارت را بالا ببرید و تفت دهید تا اب مواد کشیده شود. سپس از روی حرارت بردارید.
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و شیر ، نمک و فلفل به تخم مرغ ها اضافه کنید و با چنگال مخلوط نمایید تا مایه یکدست شود.
کف تابه مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود. سپس مخلوط تخم مرغی را داخل تابه بریزید و با حرکت دادن تابه انرا خوب پخش کنید ، مایه اسفناج و پنیر رنده شده را روی املت بریزید. صبر کنید تخم مرغ کمی خودش را بگیرد و حباب بزند سپس به ارامی نصف تخم مرغ را روی خودش برگردانید ؛ چند بار این طرف ان طرف کنید تا کاملا طلایی شود سپس در ظرف بگذارید.
نکته ها : توجه داشته باشید که هنگام مخلوط کردن اسفناج و پنیر ، مایه اسفناج کاملا خنک شده باشد.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *