مواد لازم جهت تهیه اردور پاستا صدفی پر شده با تاکو

گوشت چرخ کرده 550 گرم
پنیر خامه ای 100 گرم
نمک 1 قاشق چایخوری
پودر چیلی 1 قاشق چایخوری
پاستا صدفی بزرگ 18 عدد
کره ذوب شده 2 قاشق
سس تاکو 1 فنجان
پنیر چدار رنده شده 1 فنجان
پنیر سوئیسی رنده شده 1 فنجان
چیپس ترتیلا خرد شده 1 و 1/2 فنجان
خامه ترش 1 فنجان

دستور پخت اردور پاستا صدفی پر شده با تاکو

طرز تهیه: گوشت چرخ کرده را با کمی روغن زیتون در یک تابه تفت دهید تا دیگر صورتی رنگ نباشد و خوب بپزد. سپس پنیر خامه ای، نمک و فلفل چیلی را اضافه کنید. 5 دقیقه مواد را روی تابه مخلوط کنید.
در همین حین، یک قابلمه پر از آب را با مقداری کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس پاستا صدفی ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه در آن بجوشانید. سپس آبکشی کنید و آنها را درون کره ذوب شده بریزید و مخلوط کنید.
فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.
پاستا صدفی ها رار با مخلوط گوشتی پر کنید. آنها را در یک ظرف پیرکس مستطیلی بزرگ قرار دهید و سس تاکو را روی آنها بریزید. روی ظرف را با فویل پوشانده و آن را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید.
وقتی ظرف را بیرون آوردید، روی پاستا ها را با پنیر چدار، پنیر سوئیسی و چیپس ترتیلا پر کنید و دوباره آنها را برای 15 دقیقه به فر بازگردانید.
پاستای آماده را با خامه ترش سرو کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *