مواد لازم جهت تهیه اردور تخم مرغ
تخم مرغ پخته 8 عدد
سس مایونز 1/4 لیوان
سس خردل یا سرکه سفید 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
پودر سیر، نمک و فلفل به مقدار لازم
پیازچه خرد شده برای تزیین
پیاز 1 عدد
دستور پخت اردور تخم مرغ
طرز تهیه : تخم مرغ های پخته را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و زرده ها را با دقت خارج کنید. زرده های تخم مرغ را با پشت چنگال خوب له کنید سپس تمام مواد را به زرده ها اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.
پس از اینکه مواد خوب مخلوط و یکدست شدند داخل قیف با سر ماسوره دار بریزید و داخل هر سفیده را با مقداری از زرده پر کنید . برای تزیین مقداری پیازچه خرد شده روی زرده ها بریزید و مقداری نیز نمک و فلفل بپاشید ، این اردور ساده را میتوانید به تنهایی مصرف کنید یا برای تزیین ظرف سالاد استفاده نمایید.