مواد لازم جهت تهیه اردور تخم مرغ

تخم مرغ پخته 8 عدد
سس مایونز 1/4 لیوان
سس خردل یا سرکه سفید 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
پودر سیر، نمک و فلفل به مقدار لازم
پیازچه خرد شده برای تزیین
پیاز 1 عدد

دستور پخت اردور تخم مرغ

طرز تهیه : تخم مرغ های پخته را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و زرده ها را با دقت خارج کنید. زرده های تخم مرغ را با پشت چنگال خوب له کنید سپس تمام مواد را به زرده ها اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.
پس از اینکه مواد خوب مخلوط و یکدست شدند داخل قیف با سر ماسوره دار بریزید و داخل هر سفیده را با مقداری از زرده پر کنید . برای تزیین مقداری پیازچه خرد شده روی زرده ها بریزید و مقداری نیز نمک و فلفل بپاشید ، این اردور ساده را میتوانید به تنهایی مصرف کنید یا برای تزیین ظرف سالاد استفاده نمایید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *