مواد لازم جهت تهیه ادویه گرام ماسالا مخصوص هند

دستور پخت ادویه گرام ماسالا مخصوص هند

ادویه گرام ماسالا ( نوعی ادویه مخصوص اصیل هندی )
جوز هندی 2 عدد + اَنیسون یا بادیان 3 عدد + فلفل سیاه 2 قاشق چایخوری
زیره سبز 4 قاشق چایخوری + زردچوبه 3 قاشق چایخوری + هل 3 قاشق چایخوری
فلفل قرمز یا پاپریکا 2 قاشق چایخوری + رازیانه 2 قاشق چایخوری + برگ بو 5 عدد
میخک 1 قاشق چایخوری + دارچین 3 قاشق چایخوری + زیره سیاه 2 قاشق چایخوری
گل سرخ 1 قاشق چایخوری + زنجبیل 1 قاشق چایخوری + تخم گشنیز 3 قاشق چایخوری
اصولا گرام ماسالا در زبان هندی به معنی ادویه مخلوط تند است ، ترکیبات گوناگونی از ادویه های مختلف وجود دارد و همه ی آنها ماسالا نامیده میشود ( ماسالا یعنی ادویه جات و گرام یعنی تند ).
ترکیب ادویه بستگی به تمایل اشخاص و استفاده از مقدار و نوع ادویه دارد ، بعنوان مثال اگر از فلفل قرمز و پاپریکا در این ادویه بیشتر استفاده شود رنگ ادویه به قرمزی میزند و اگر از زردچوبه بیشتری استفاده شود رنگ ادویه به زردی میزند و
در هند هر غذا دارای ماسالای مخصوص به خود است ؛ گرام ماسالا یکی از معروف ترین ادویه هاست و در اغلب غذاها مصرف میشود و می توانید انرا در بعضی فروشگاه ها به صورت آماده پیدا کنید.
برای اماده سازی گراماسالا باید تمام ادویه ها را درون میکسر بریزید تا پودری یکدست شود سپس با هم مخلوط کنید و درون شیشه ای ریخته و در آن را محکم ببندید و در جای خشک و تاریک نگهداری نمائید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *