مواد لازم جهت تهیه ادویه تاکو مکزیکی

دستور پخت ادویه تاکو مکزیکی

ادویه تاکو
پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری . پودر پیاز 1/2 قاشق چایخوری . پودر فلفل قرمز 2 قاشق چایخوری
پودر زیره سبز 2 قاشق چایخوری . پونه 1/2 قاشق چایخوری . فلفل قرمز خرد شده 1 قاشق چایخوری
نمک 2 قاشق چایخوری . پودر فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری . پودر فلفل سفید 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه : تمام مواد را داخل میکسر بریزید و بزنید تا باهم مخلوط شوند سپس داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و حدود 2 – 3 دقیقه ادویه را تفت دهید.
پس از تفت دادن ادویه را کناری قرار دهید تا سرد شود سپس ادویه را داخل ظرف دربسته بریزید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید ( ادویه را در محیطی تاریک و بدون رطوبت مانند کابینت آشپزخانه نگهداری کنید ).
این ادویه معروف مکزیکی را میتوانید برای تهیه انواع غذاهای تند ، انواع غذهای گوشتی ، پیتزا و مورد استفاده قرار دهید ؛ این ادویه بسیار تند است و باید در آشپزی با دقت استفاده شود.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *