مواد لازم جهت تهیه آلبالو پلو با مرغ

برنج 4 لیوان
آلبالو 500 گرم
شكر 250 گرم
مرغ 1 عدد
پیاز 1 عدد
روغن و زعفران به مقدار لازم

دستور پخت آلبالو پلو با مرغ

طرز تهیه : برنج را قبل از پخت به مدت 30 دقیقه در مقداری اب و نمک خیس دهید ،سپس با چند لیوان اب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد؛بعد با اب ولرم آبکشی کنید ( زمانی برنج را ابکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف برنج نرم و مغز ان کمی خام باشد ).
هسته آلبالوها را بگیرید و البالوها را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. شکر را روی آلبالوها بریزید و اجازه دهید 10 دقیقه باهم بجوشند. سپس از روی حرارت بردارید تا رنگ البالوها تیره نشود ، آلبالوهای پخته را از صافی رد کنید سپس شربت آن را مجدد روی حرارت بگذارید تا بجوشد و کمی غلیظ شود.
مرغ ها را با مقداری آب ، چند قاشق روغن ، پیاز ، نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد و اب مرغ تمام شود.
ته دیگ مقداری روغن بریزید و مقداری نان لواش ته قابلمه بچینید. برنج ابکش شده و آلبالوهای پخته را لایه لایه روی هم بریزید ، حرارت را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار کردن کند. سپس دم کنی را بگذارید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید برنج دم بکشد. در اواسط پخت برنج1 لیوان اب آلبالو را روی برنج بدهید.
برای سرو آلبالو پلو را در ظرف بکشید و روی آن را با مرغ و آلبالویی که برای تزئین کنارگذاشته بودید و برنج زعفرانی تزئین کنید.
نکته ها : یک کاسه کوچک از آلبالو ها را کناری بگذارید تا در زمان سرو غذا روی برنج را با ان تزئین کنید ، برای برنج زعفرانی مقداری برنج سفید را با کمی زعفران دم شده و مقداری کره مخلوط کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *