مواد لازم جهت تهیه گواکاموله مکزیکی
آووکادو 2 عدد
پیاز قرمز 1 عدد
گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
ساقه پیازچه خرد شده 2 عدد
نمک 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/8 قاشق چایخوری
دستور پخت گواکاموله مکزیکی
طرز تهیه : آووکادو را از وسط نصف کنید و با قاشق داخل آن را خالی کنید و داخل کاسه ای بریزید ( از آووکادو رسیده استفاده کنید ) سپس با فشار پشت چنگال آووکادو را له کنید.
پیاز و پیازچه ( بخش سبز پیازچه ) را ریز خرد کنید و همراه با گشنیز خرد شده ، آبلیمو ، نمک و فلفل سیاه به آووکادوهای له شده اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید تا یکدست شود.
پس از ترکیب شدن مواد و آماده شدن سالاد ، روی کاسه را بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید تا گواکاموله سرد شود. سپس با خامه ترش و کمی گوجه فرنگی ریز خرد شده سرو کنید.