مواد لازم جهت تهیه پودینگ برنج قهوه ای در مایکروفر
برنج قهوه ای 1 و نیم لیوان
شیر 1/2 لیوان
بادام شیرین 10 عدد
پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری
شیره خرما یا انگور 3 قاشق غذاخوری
کره مقداری
دستور پخت پودینگ برنج قهوه ای در مایکروفر
طرز تهیه : برنج قهوه ای را با چند لیوان اب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. پس از اینکه جوشید و نرم شد از روی حرارت بردارید و با آب سرد ابکشی کنید و کناری قرار دهید تا اب اضافی اش کامل برود.
داخل ظرف مخصوص مایکروفر را با کره چرب کنید. سپس برنج قهوه ای آبکشی شده ، شیر ، پودر دارچین و شیره را باهم مخلوط کنید و داخل ظرف بریزید و پخش کنید. ظرف را داخل ماکروفر با قدرت 100% به مدت 5 – 8 دقیقه قرار دهید ( هر 2 دقیقه مواد را مخلوط کنید ).
پس از اینکه شیر جذب برنج شد پودینگ آماده سرو است ، پودینگ را در ظرف های سرو بریزید و روی آن را با مقداری شیره و بادام های خرد شده تزیین کنید.