مواد لازم جهت تهیه شله زرد
برنج 2 لیوان
شكر 5 لیوان
گلاب 1 لیوان
نمك 1 قاشق چايخوری
کره 100 گرم
زعفران سائيده 1 قاشق چایخوری
خلال بادام 1/2 لیوان
پودر پسته و دارچين به مقدار دلخواه
دستور پخت شله زرد
طرز تهیه : برنج را از شب قبل چند بار بشویید، سپس با 1 لیوان گلاب و 3 لیوان آب بگذارید خیس بخورد.nبرای تهیه شله زرد ابتدا 8 لیوان آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس برنج مخلوط با گلاب را اضافه کرده و هم بزنید تا بجوشد. کف روی آن را با کفگیر بردارید و مرتب برنج را به هم بزنید تا ته نگیرد. شعله را ملایم کنید تا برنج بپزد.nشکر را پس از اینکه برنج نیم پز شد اضافه کنید. پس از اضافه کردن شکر باید مرتب هم بزنید چون شله زرد معمولاً زود ته میگیرد ، اگر شله زرد شما سفت شده میتوانید کمی آب جوش به آن اضافه کنید.nپس از اینکه شکر حل شد خلال بادامی که 1 ساعت در گلاب خیس کرده اید و زعفران سائیده را به شله زرد اضافه نمایید ، خوب مخلوط کنید و هم بزنید تا شله زرد غلیظ شود. در پایان پخت نیز کره را اضافه کنید ؛ شله زرد آماده شده را در کاسه بریزید و پس از 10 دقیقه سطح آن را با پودر پسته و دارچین تزئین کنید و بگذارید سرد شود.nنکته ها : برای این که شله زرد آب نیندازد بهتر است روی حرارت ملایم اجاق یا شعله پخش کن قرار دهید و بگذارید یک ساعت دیگر بعد از جا افتادن روی حرارت باقی بماند تا آب اضافه آن تبخیر شود.