مواد لازم جهت تهیه خورشت آلو اسفناج

گوشت گوسفندی 300 گرم
اسفناج تازه 700 گرم
تره 300 گرم
آلو خورشتی 200 گرم
پیاز 2 عدد
سیر 1 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور پخت خورشت آلو اسفناج

طرز تهیه : گوشت ها را درشت خرد کنید و بهمراه 1 پیاز ، سیر و چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد ( در زمان پخت گوشت نمک اضافه نکنید ).
داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. 1 پیاز باقی مانده را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس اسفناج و تره ساطوری شده ( ریز خرد شده ) را اضافه کنید. مجدد چند دقیقه تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
پس از اینکه گوشت نیم پز شد مخلوط اسفناج تفت داده شده ، نمک و فلفل را به ان اضافه نمایید و اجازه دهید خورشت حدود 3-2 ساعت با حرارت ملایم جا بیفتد ( به روغن بیفتد ). در دقایق اخر پخت نیز آلوها را اضافه کنید و پس از جا افتادن بهمراه برنج سرو کنید.
نکته ها : آلوها را پیش از اضافه کردن به خورشت نیم ساعت درون آب خیس دهید. میتوانید بجای گوشت از مرغ هم استفاده کنید ( طعم این خورشت با مرغ هم عالی میباشد ) ؛ در صورت تمایل مقداری آبلیمو یا اب نارنج به خورشت اضافه کنید تا طعم ترش‌تری داشته باشید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *