مواد لازم جهت تهیه شیرینی بلوندی دولسه دلچه
کره نرم شده در دمای اتاق 115 گرم
شکر قهوهای 100 گرم
تخم مرغ 1عدد
نمک 1 قاشق چایخوری
سس دولسه دلچه 1 قوطی
آرد سفید 185 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
دستور پخت شیرینی بلوندی دولسه دلچه
شیرینی بلوندی دولسه دلچه
در یک عصر بهاری، بعد از کار و فعالیت روزانه، چه چیزی بهتر است از شیرینی بلوندی تر و تازه و خوشمزه همراه با نوشیدنی مورد علاقه شما؟ یک برش از شیرینی بلوندی کاملاً سیر کننده است و طعم بی نظیری دارد که از سس دولسه دلچه ناشی میشود. این سس لذیذ از شیرعسلی تهیه میشود و به همین علت سالم و مقوی هم هست.
طرز تهیه: فر را با درجه ۱۸۰ سانتیگراد روشن کنید و روی یک قالب به ابعاد ۲۰ × ۲۰ سانتیمتر کاغذ روغنی بکشید و آن را کمی چرب کنید.
در کاسه بزرگی، کره و شکر را با هم بزنید تا کاملاً یکدست شود. سپس نمک و تخم مرغ و بعد سس دولسه دلچه را هم اضافه کنید و خوب با بقیه مواد هم بزنید.
در کاسه دیگری، آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کنید. سپس آن را به مواد مایع که در مرحله قبلی آماده کردید اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا دیگر ردی از آرد در مایه دیده نشود.
مایه را به طور یکدست در قالب پخش کنید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید. پس از خارج کردن از فر صبر کنید تا شیرینی بلوندی کاملاً خنک شود، سپس آن را به شکل مربعهای کوچک برش بزنید.